Artprints

Kunstposters van Malou Kalay

De kunstposters van Malou Kalay maken het onzichtbare zichtbaar: met een oog voor detail heeft Malou Kalay een unieke stijl waar het blote oog normaal aan voorbij gaat. Alle posters zijn zelf geschilderd, ontworpen en geprint en daarom uniek in hun soort. Malou Kalay’s kunst posters passen dankzij hun serene karakter en subtiele kleurenpalet in menig interieur. Bij uitstek in een Scandinavisch interieur of een industrieel interieur komen de verfijnde designs tot hun recht. De combinatie van gebroken wit met een gedetailleerd design maakt dat de posters een subtiele blikvanger zijn die een wand op unieke manier siert.

Insecten kunstposters

De kunstposters van Malou Kalay variëren qua ontwerp van insecten tot naaktkatten: organische designs uit het dierenrijk zijn de gemeenschappelijke deler van deze unieke kunstposters. Tot de designs hoort bijvoorbeeld een print van een kever. Andere insectenposters beelden libelles en vliegen af, die elk aspect van de insecten verfijnd uitlichten dankzij Malou Kalay´s oog voor detail. Ideaal in zowel een puriteins interieur als een eclectisch interieur.

Dieren kunstprints

Naast insecten heeft Malou Kalay ook verfijnde afbeeldingen van andere wezens uit het dierenrijk op papier weten te zetten. Zo heeft Malou Kalay ook posters van een kraai, een naaktkat en een makreel in haar repertoire verwerkt. Deze kunst posters van dieren hebben een organisch en verfijnd karakter die al haar werken kenmerkt. Alle posters zijn in beperkte oplage gedrukt op 250 gram fijn papier.