artcards

Kunstkaarten door Malou Kalay

Kaarten versturen ouderwets? De kunstkaarten van Malou Kalay maken kaarten versturen een groot gebaar, dankzij de verfijnde esthetiek die Malou’s werk kenmerkt. Haar kunstprints hebben net als haar kunstposters unieke designs dankzij haar verfijnde stijl. De prints zijn zelf getekend, ontworpen en vervolgens gedrukt, waardoor de designs nergens anders te vinden zijn. Malou Kalay heeft haar eigen stijl in het verbeelden van dat wat het blote oog niet zou zien; dat maakt dat de kaarten niet alleen fijn zijn om te ontvangen, maar mooi om aan de muur hangen.

Insectenkaarten

De kunstkaarten van Malou Kalay komen in sets van twee met elk hun eigen symboliek. Zo kun je een set van kever kunstkaarten bestellen die elk detail van de insecten met ravissement uitbeelden. Tot deze serie insecten prints behoort ook een set van kaarten met vliegen erop, waarop elk vleugeltje en kleurenspectrum haarfijn is uitgetekend. Een libelle is gekoppeld aan het ontwerp met de ram, die ondanks hun uiteenlopende evolutionaire oorsprong in het dierenrijk een matchende set vormen.

Organische kunstprints

Naast Malou Kalay’s kenmerkende insectenkaarten kun je ook een artprint kaart met een raaf en een pistool; deze kaarten behoren tot het meer robuuste segment van Malou’s repertoire, maar zijn vooralsnog gekenmerkt door een oog voor detail en een puriteins design. Daarnaast vormt de set Health & Naked een organische set die het dierenrijk in de naakte schoonheid uitbeeldt.