Algemene voorwaarden

Over de posters

De kunstposters zijn geschilderd met waterverf en zijn gedrukt op hoge kwaliteit 250 gram tekenpapier. Deze kwaliteit maakt dat het lijkt alsof de prints zijn geschilderd. De kunstposters zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 30×40 / 40×50 / 50×70. Ze zijn in beperkte oplage gedrukt: slechts 500 prints zijn gemaakt. Ze zijn gesigneerd door de kunstenares, met een unieke nummering.

Hoe ga je met de print om?

Rol de print niet de tegengestelde kant op wanneer je de opgerolde print verwijdert uit de verpakking. Dit kan het papier beschadigen. Laat het in plaats daarvan op een schoon en recht oppervlak liggen en de print zal vanzelf rechtstaan. Als je de print wil inlijsten kun je het beste wachten tot de print helemaal plat is. Verricht alle handelingen met zorg en met schone handen.

Contact

Voor contact kun je naar het volgende adres mailen: [email protected]

Ik doe mijn best om binnen 24 uur te antwoorden.

Betaalopties

Je kunt beteken met PayPal, Ideal en Bankoverschrijving.

Bank: Rabobank

IBAN/SEPA: NL27RABO0316994405

BIC:  RABONL2U

Beneficiary Name: maloukalay

VAT:​ ​NL161481231B01

KvK: 67956513

Wereldwijde levering

Jouw bestelling zal bezorgd worden op de adres naar wens. Let wel: internationale bezorging varieert qua levertijd, afhankelijk van locatie en importheffing.

Nederland

De producten die op voorraad zijn worden tussen 2 tot 5 werkdagen geleverd, gerekend vanaf de dag van bestelling.

Internationaal

Internationale bestellingen hebben normaal een levertijd van 5 tot 14 werkdagen. Hou rekening dat de levertijden variëren per locatie. Alle internationale bestellingen worden verzonden met een track & trace nummer dat naar jou wordt verstuurd in een bevestigingsmail.

Als je jouw pakketje niet ophaalt

Je zal ten alle tijden een herinnering ontvangen als jouw pakketje wordt ontvangen door jouw pick-up locatie. Als je de bestelling niet op tijd ophaalt, zal deze teruggestuurd worden naar onze loods. Om kosten te dekken worden de bezorgkosten op jou verhaald.

Vragen over bezorging?

Ik help je graag! Contact mij via [email protected]

Retour

Als je om een reden niet helemaal blij bent met jouw bestelling, dan kan je het product met oorspronkelijk verpakking binnen veertien dagen na bezorging terugsturen. Stuur mij in dat geval een mail naar [email protected] zodat ik weet wanneer ik de retournering kan ontvangen. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Let op: we kunnen geen geld retourneren als de bedenktijd van 14 dagen is verstreken.

Privacybeleid

Malou Kalay garandeert de privacy van alle bezoekers van de site. Alle persoonlijke informatie wordt met vertrouwelijkheid behandeld. Jouw persoonlijke informatie wordt alleen gebruikt om spoedige afhandeling van jouw bestelling te garanderen. Voor alle andere doeleinden wordt jouw informatie alleen gebruikt met jouw toestemming. Jouw persoonlijke informatie zal nooit doorverkocht worden aan derden en zal alleen beschikbaar zijn voor degenen die betrokken zijn bij een bestelling.

Copyright

Maloukalay All rights reserved. Copying is prohibited.