Redwing Heritage

Unieke posters van Malou Kalay

Malou Kalay maakt unieke schilderijen van dieren, insecten en sterrenbeelden die zij heeft omgevormd tot posters en kaarten.  De schilderijen zijn indrukwekkend door de realistische manier van schilderen en hoe de beesten, insecten, sterrenbeelden zijn geportretteerd. Malou Kalay maakt elk kunstwerk met passie en liefde en dat zie je eraan af. Deze posters zijn een echte eye catcher die jouw lege kale muur tot een bijzonder mooi gestyled interieur omtovert.

De sterrenbeelden posters en kaarten worden veel gebruikt als gezinscombinaties van alle sterrenbeelden bij elkaar. Of als cadeau gedaan als partners gaan samenwonen of als cadeau voor een bruiloft of als een persoonlijk verjaardagscadeau gecombineerd met een unieke kaart met een krachtige boodschap. Gecombineerd met een  kaarthouder of lijst heb je een mooi persoonlijk cadeau en interieurdecoratie.

De kunstwerken zijn geprint met hoge kwaliteit waardoor de posten en de origineel intentie zijn. De posters zijn in diverse maten te verkrijgen zodat jouw perfecte maat er tussen zit en je gave combinaties van verschillende kunstwerken bij elkaar kunst decoreren. De collecties zijn van gelimiteerde oplagen en de posters zijn genummerd en gesigneerd door Malou Kalay zelf.

Zo blijft elke poster een uniek kunstwerk.

Vrijheid. Jezelf zijn. Imperfecties omarmen. Dat is Malou Kalay.

Nieuwe collectie “Dream Big”